Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 07. 2017. 14:22   >>  13:53

U BIJELOM POLJU

Nevrijeme izazvalo kvarove na elektro-mreži

Povremene oluje u bjelopoljskoj opštini praćene jakom kišom i grmljavinom izazvale su dodatne kvarove na elektro mreži pa su tokom dana bez struje bilo i gradsko područje. Nevrijeme je izazvalo višesatni prekid snabdijevanje strujom veliki dio Vraneške doline.

Zbog radova na dalekovodu 10 kV "Gubavač", danas su u terminu od 9 do 14.30 sati, bez struje potrošači koji se napajaju sa trafostanica: Žiljak, Boturići, Mirojevići, Hasanbegovići, Bistrica, Bistrica Nova, Dolac, Mojstir Donji, Mojstir Gornji, Šolje, Jablanovo i Požeginja.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži "Bojišta", u terminu od 9 do 13.30 bez napajanja električnom energijom bila su sela: Pali, Gevčina, Jabučina, Okladi, kao i dio potrošača iz naselja Slijepač Most.

Povremene oluje praćene jakom kišom i grmljavinom izazvale su dodatne kvarove na elektro mreži pa su tokom dana bez struje bilo i gradsko područje. Nevrijeme je izazvalo višesatni prekid snabdijevanja strujom u velikom dijelu Vraneške doline.

Vukoman Kljajević

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније