Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dnevne novine, Objavio: I. P. ]

21. 07. 2017. 08:26   >>  07:58 1

STIGLO POJAČANJE

Još dva pedijatra u Domu zdravlja

U podgoričkom Domu zdravlja nedavno su zaposlena dva pedijatra, što je i prvi korak u rješavanju problema deficitarnosti ove struke, pišu Dnevne novine.

 

Prema rječima direktora Doma zdravlja Podgorica Nebojše Kavarića, uskoro će biti primljen još jedan pedijatar, čime će biti ostvaren obećan broj zaposlenih ljekara za djecu.

"Primili smo dva nova pedijatra, tako da nam fali jedan, po onome kako smo obećali, a on će biti primljen ovih dana. Stanje se time dosta popravilo. Takođe, pedijatri koji su bili odsutni, na bolovanju, vratili su se pa na primjer u Bloku V sada imamo šest pedijatara. U domovima zdravlja nema gužvi, tako da se polako primičemo obećanom broju", napominje Kavarić za DN.

Podsjećamo, Domu zdravlja Podgorica je ranije bio upućen izvještaj Ombudsmana, sačinjen na osnovu prijave udruženja Roditelji da ova zdravstvena institucija nije obezbijedila dovoljan broj pedijatara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније