Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2017. 21:18 >> 20:50

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

Brajović čestitao Dan opština Berane i Plav

Predsjednik Skupštine, Ivan Brajović, čestitao je građanima i rukovodstvu opština Berane i Plav Dan opštine.

U telegramu Brajovića predsjedniku Opštine Berane, Dragoslavu Šćekiću, i predsjedniku Skupštine opštine, Goranu Kikoviću, navodi se da se Berane mogu pohvaliti multietničkim i multikonfesionalnim skladom, što ne služi samo na čast gradu ispod vrhova Bjelasice, već i građanskoj Crnoj Gori.

„Ulaskom naše zemlje u NATO, integracijama u Evropsku uniju, kao i zajedničkim naporima države i lokalne uprave, stvaraju se preduslovi za oživljavanje i dinamičniji privredni razvoj Berana, što one svojim personalnim, infrastrukturnim i prirodnim kapacitetima zaslužuju“, smatra Brajović.

On je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, u čestitki, predsjedniku Opštine Plav, Orhanu Šahmanoviću i predsjedniku Skupštine opštine Plav, Izetu Hadžimušoviću, ocijenio da skladan suživot, čije različitosti predstavljaju prednost, kao i privredni i turistički potencijali kojima Plav obiluje i na kojima počiva razvoj grada pod Prokletijama, stvaraju ohrabrujuću sliku za budućnost tog kraja.

„Plavljani razasuti po svijetu, svojim povratkom i ulaganjem u očevinu i djedovinu biće u prilici da u budućnosti pokažu ljubav prema svome gradu i regiji, kao i poštovanje prema onima koji su ostali na svojim ognjištima i dijele sudbinu sjevera Crne Gore“, piše u čestitki Brajovća.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније