Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 07. 2017. 21:30 >> 21:01
3

ČELNIK UO UCG

Duško Bjelica podnio ostavku

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, Duško Bjelica, podnio je večeras ostavku na tu funkciju.

On je to učinio nakon što je, kako prenose Vijesti, na maratonskog sjednici UO ponovo podržao stav UCG da, uprkos naredbi Vlade Crne Gore, ne raspiše konkurs za upis brucoša na Visoku školu u Beranama, "jer studij nije akreditovan, osim za Podgoricu".

Vlada je više puta upozoravala menadžment UCG da mora raspisati konkurs za VMŠ i to u Beranama, a ne kako je Senat, na čelu sa rektorkom Radmilom Vojvodić, planirao u Podgorici.

Rukovodstvo UCG se inače, zalaže da sjedište ove Više škole bude u Podgorici, jer kako smatra studenti jedino u glavnom gradu mogu dobiti adekvatno znanje.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније