Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

17. 07. 2017. 17:29 >> 20:17
5

ZBOG POŽARA

Otežan saobraćaj na putu PG-CT

U Meterizima je prije pola sata izbio veliki požar, a gori i na Carevom Lazu, usljed čega se saobraćaj na putu Cetinje - Podgorica odvija otežano.

Kako su za Radio Cetinje upravo saopštili cetinjski vatrogasci, u toku je intervencija, a ugroženi su i objekti.

Riječ je o još jednom u nizu požara koji su danas aktivni na području Cetinja. U Trešnjevu je izgorio jedan objekat, u Rvašima se vatrogasci i dalje bore sa vatrom, manji požar izbio je opet u Rijeci Crnojevića, a i dalje je aktivan požar u Katunskoj nahiji, koji gori već dvije sedmice.

Požar koji je tokom popodnevnih sati izbio kod Carevog Laza i dalje se širi, a plamen je sada i sa druge strane magistralnog puta. Iako je požar većih razmjera, za sada na tom potezu nema ugroženih objekata, a vatrogasci intervenišu na više lokacija.

Jedan objekat bio je ugrožen ranije, a članovi Službe zaštite i spašavanja i dalje motre na njega. Zbog kontrolisanja požara, povremeno dolazi do kraćih blokada saobraćaja.

U Rvašima je ugašen požar, no vatrogasci se bore sa vatrom i dalje u Dujevi. S druge strane, požari su i dalje aktivni u Katunskoj nahiji i na Trešnjevu, a cetinjski vatrogasci nalaze se na svim kritičnim lokacijama.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније