Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

17. 07. 2017. 17:37 >> 17:09

SMANJENA VIDLJIVOST

Tivat: Avio saobraćaj redovan

Saobraćaj na tivatskom aerodromu, najprometnijem u Crnoj Gori, odvija se normalno iako u opštini Tivat posljednjih dana bukte poćari na više lokacija.

"Iako se sa požarišta kod plaže Movida širi gusti dim, soabraćaj na Aerodromu Tivat nije u prekidu", potvrdio je Radio Tivtu direktor tivatske vazdušne luke, Rade Marić.

On je dodao da nadležne službe kontrolišu uslove za odvijanje avio saobraćaja.

"U jednom trenutku nijesu bili povoljni uslovi iz pravca 230, ali je to veoma kratko trajalo i nije ugrozilo bezbjedno odvijanje saobraćaja. Popodnevne rotacije se kao što možete vidjeti nesmetano odvijaju“, istakao je Marić. On nije želio potvrditi ni demantovati da jedno protivpožarno vozilo aerodromske vatrogasne jedinice učestvuje u gašenju požara kod plaže Movida. „Ne želeći da ugrozimo bezbjednost avio letova, ostavljamo mogućnost da jedno naše vozilo može nakratko učestvovati u intervenciji", rekao je direktor Aerodroma Tivat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније