Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Biljana Rovčanin, TVCG

12. 07. 2017. 20:08 >> 19:39
6

NAREDBA INSPEKCIJE

Raspisati konkurs za upis u Beranama

Prosvjetna inspekcija naredila je Univerzitetu da raspiše konkurs za upis 70 studenata u Višu medicinsku školu u Beranama, saznaje Televizija Crne Gore. Rektorki univerziteta Radmili Vojvodić dat je rok do 20.juna da postupi po rješenju Prosvjetne inspekcije.

Ranije danas, na vanrednoj sjednici Senata Univerziteta ponovljeno je da se akreditovani studijski program Visoke škole može samo sprovesti u Podgorici. 

Nakon skoro dvočasovnog sastanka predstavnika Univerziteta, Ministarstva prosvjete i Vlade, niko od učesnika nije bio raspoložen da saopšti šta je dogovoreno. Rektorka Radmila Vojvodić kazala je kratko da su se samo usaglasili da ne daju izjave za medije.

"Rekla sam vam već jednom, bili smo na sastanku i to je to, ne pregovaramo dalje ni sa medijima i držimo se fer pleja", kazala je Vojvodić.

Sastanak u Vladi uslijedio je nakon što je na vanrednoj sjednici Senata Univerziteta ponovljena saglasnost za sprovođenje akreditovanog studijskog programa Visoka medicinska škola Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније