Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 06. 2013. 12:44   >>  12:44 3

MIP RUMUNIJE

Obavještavaju porodice stradalih

Ministarstvo inostranih poslova Rumunije počelo je da obavještava porodice poginulih putnika u saobraćajnoj nesreći, koja se u nedjelju dogodila na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, javljaju rumunski mediji.

 

Objavljeno je kako proces oteževa činjenica što kod žrtava nije bilo ličnih dokumenata. Istovremeno, tamošnji mediji javljaju da su identifikovani svi koji su umrli u Kliničkom centru Crne Gore.

Rumunska televizijska stanica Antena 3 javila je da je devetoro stradalih putnika iz Bukurešta, dvoje su iz grada Argesa, dvoje je iz Timiša, a po jedno iz Ilfova i Kluža.

Gradonačelnik Argesa, odakle je prema saznanjima Antene 3 osam žrtava udesa u Crnoj Gori, Nikolae Diaconu rekao je da je za saobraćajnu nesreću saznao u nedjelju veče u 20 sati po lokalnom vremenu na televiziji. 

"U 20 sati veče uveče, u vrijeme tragedije, pozvao me lokalni odbornik Džoel Džon, koji je vidio nesreću na televiziji. Kasnije, on je pozvao bivšeg okružnog odbornika Medalina Marinecsua, koji je prepoznao sugrađane. Rođaci su žrtve pozivali na mobilne, ali niko nije odgovarao", rekao je on.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније