Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Filip Inić, TVCG

27. 06. 2017. 15:52   >>  15:25 3

PUTNICI REVOLTIRANI

Kvar na vozu, stajao u Zeti dva sata

Još jedan incident na crnogorskim željeznicama. Blizu četiri sata, putovali su danas putnici vozom od Bara do Podgorice. Do kašnjenja je došlo zbog kvara na vozu koji je dok nije poslata nova lokomotiva stajao u Zeti. Zbog učestalih kvarova na toj dionici oformljena je komisija koja će pokušati, da pronađe i sanira problem.

Voz na relaciji Bar-Podgorica, stajao je zbog kvara u Zeti od 12 do oko 13 i 30 sati. U Željezničkoj infrastrukturi nijesu mogli da nam kažu šta je bio problem, to će, kako kažu, utvrditi stručna služba.

"U 10 i 25 je iz Bara pošao, evo sada stižemo u 20 do 2. Mi smo već navikli pa šutimo i čekamo. Neki su izašli da stopiraju, vratili su se, vruće, ne mogu da čekaju, a ja putujem 12 godina, ovo se dešava stalno zadnjih 2 mjeseca možda i malo više", kazala je za TVCG jedna od putnica.

"Tri sata već kasnim na ispit, od ovoga mi zavisi oću li da položim ili u avgust ", kaže student Semir.

"Kao u horor filmove. Pali se, naglo se gasi, onda svjetla, ne daj bože da je noć bila, srce bi me okinulo. Baš je strašno bilo, dva sata ni tamo ni ovamo", priča Željana jedna od putnica.

Ovo nije prvi put da se vozovi kvare upravo na toj dionici, pa je, kako su nam rekli u Željezničkom prevozu, oformljena komisija koja će utvrditi da li se radi o neadekvatnoj naponskoj mreži ili nečem drugom. Dok komisija ne utvrdi gdje je problem, a nadležni ga ne saniraju, putnicima ostaje nesigurnost da li će i kada stići na odredište.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније