Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

24. 06. 2017. 20:50 >> 20:23
7

TIVAT

Slovaci "pozajmljenim" šatlom sletjeli u more

Trojica pijanih turista iz Slovačke uhapšeni su jutros pošto su ukrali električni automobil za prevoz turista iz Porto Montenegra i nakon vožnje ulicama grada i gradskom plažom, sjurili se njim u more u lučici Kalimanj.

Mladići iz Slovačke koji ljetuju u Tivtu, B.M. (23), K.M. (28) i J.P.(28) avanturu su započeli u 4 sata ujutro, a odmah nakon što su „šatlom“ tivatske marine upali u more uhapsili su ih službenici tivatske policije. 

Prema nezvaničnim informacijama Radio Tivta, osnovni državni tužilac iz Kotora Žarko Pajković je okarakterisao djelo kao "otuđivanje vozila“ i za razuzdane slovačke turiste odredio novčanu kaznu. 

Sa pričinjenom materijalnom štetom na vozilu i sudskim troškovima oni su, prema nepotvrđenim informacijama, kažnjenji sa 16 hiljada eura. Nakon što ih je novčana kazna "otrijeznila“, Slovaci su pušteni na slobodu.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније