Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

24. 06. 2017. 16:56 >> 16:29

VELIKI PRAZNIK

Abazović čestitao Ramazanski Bajram

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je Ramazanski bajram svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti.

"Neka ovaj veliki praznik obasja Vaše domove i Vaša srca ljubavlju, slogom i tolerancijom. Najveća vrijednost Crne Gore je njen multietnički karakter koji stalno treba njegovati i razvijati. Ramazanski bajram je dobra prilika da se na to podsjetimo i sa svojim komšijama i prijateljima podijelimo radost blagdana", poručio je Abazović.

On je pripadnicima islamske vjeroispovjeti poželio da nakon mjesec dana odricanja i suzdržavanja, Bajram dočekaju čiste duše i punog srca.

"I da poruku mira i solidarnosti neprestano širite u našoj zajednici", stoji u čestitki Abazovića. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније