Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 06. 2017. 09:15 >> 09:02

VULIĆ U ZAGREBU

Dao "Tri savjeta za biznis u šortsu"

Menadžment konsultant i suosnivač NVO Digitalizuj.me, Vladimir Vulić, predstavio se nedavno na manifestaciji TEDx u Zagrebu.

                         

Riječ je o događaju koji je okupio više od hiljadu entuzijasta.

Na ovogodišnjem TEDx, organizovanom pod nazivom "Build.Future.Now", dvadeset odabranih pojedinaca, ispričalo je svoje priče o tome kako su pozitivnim pristupom prema svijetu i životu uspjeli da ostvare svoje snove i tako izgradili temelje za bolju budućnost.

Vulić, koji je inače i programski direktor konferencije Spark.me, predstavio se, kao jedini Crnogorac na TEDxZagreb, govorom pod "Tri savjeta za biznis u šortsu", u kojem je govorio o prednostima savremenog načina rada na daljinu i ponudio savjete za vođenje uspješnih timova.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније