Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 06. 2017. 14:08   >>  13:48

SLUŽBAMA ZAŠTITE I SPAŠAVANJA

Telekom donirao pametne telefone

Crnogorski Telekom je uručio pametne telefone (CAT) namijenjene za korišćenje u ekstremnim uslovima Gorskoj službi spasavanja, Službi zaštite Glavnog grada, i Direktoratu za vanredne situacije MUP-a Crne Gore.

Kako su objasnili iz Telekoma, CAT uređaji su vrhunski pametni telefoni koji u kombinaciji sa visokim nivoom zaštite i izdržljivošću predstavljaju veliku pomoć u radu tih službi.

"Crnogorski Telekom s velikom pažnjom pristupa društveno odgovornom radu koji predstavlja važan segment kompanijske kulture. Trudimo se da damo doprinos različitim segmentima društva, a ovo je bila prava prilika da pomognemo i službama zaštite i spasavanja. Procijenili smo da će kvalitetan uređaj, kakav je CAT biti od pomoći u svakodnevnom radu i da će posebno na terenu olakšati vaše aktivnosti, koje se često, znamo, odvijaju u teškim uslovima. Ove tri službe su prepoznate kao one koje imaju najveću potrebu za ovim uređajima, zato mi je posebno zadovoljstvo što smo u prilici da možemo da pomognemo i damo svoj dopirnos na ovaj način", kazao je uručujući donaciju, direktor Sektora za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković.

Prilikom uručenja donacije načelnik Gorske služba spasavanja Crne Gore Željko Loncović, načelnik Službe zaštite Glavnog grada Podgorica Igor Čađenović i načelnik u Direktoratu za vanredne situacije MUP-a Crne Gore Danilo Miljević izrazili su zahvalnost što je Telekom prepoznao značaj i na taj način dao važan doprinos njihovom radu.

Iz Crnogorskog Telekoma su poručili da će nastaviti da brinu o zajednici i kako su kazali da budu podrška razvoju društva kroz brojne aktivnosti koje u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanija u kontinuitetu sprovodi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније