Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

27. 05. 2017. 13:07   >>  12:39

ČESTITKA POLITIČARA

Ramazan da osnaži slogu među svima

Predsjednici Liberalne partije (LP) i DNP-a, Andrija Popović, i Milan Knežević uputili su čestitke građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori, te reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana.

 

"Želim vam da dane Ramazana provedete u najljepšim djelima i mislima i u dobroj volji koja najiskrenije gradi slobodno i složno, multikulturalno i tolerantno društvo u Crnoj Gori. Svako dobro i ličnu sreću neka ovaj praznik donese vama, vašim porodicama i prijateljima", navodi se u čestitki Popovića.

Knežević je u čestitki vjernicima poželio da im svijetli praznik, kao i uvijek do sada, donese novo prosvjetljenje, duhovno okrepljenje, porodično i lično blagostanje, sreću, zdravlje i mir.

"I da mjesec Ramazan, uz osjećaj uzvišenog čina svepraštanja, osnaži slogu među pripadnicima svih vjera u multikonfesionalnoj Crnoj Gori, u kojoj se poštuju sve religije na dobrobit naroda naše zemlje", navodi se u čestitki.

Knežević zaključuje i da Crna Gora predstavlja jedan od najsvjetlijih primjera multinacionalnog i multikonfesionalnog sklada i suživota čak na mnogo širim prostorima, i da se kao takva profilisala i zauzela značajno mjesto u porodici evropskih naroda na ponos građana, koji poštuju različitosti kao bogatstvo svih nacija i vjera u Crnoj Gori.
    

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније