Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

24. 05. 2017. 21:06 >> 20:39

IZ OPŠTINE PORUČILI

O problemu Zagoričana naredne sedmice

Mještani podgoričke Park šume Zagorič i danas su protestovali, ispred gradske Skupštine. Iz Glavnog grada im je ponovljeno da predstavnici Opštine pokušavaju da riješe njihov problem, te da će iduće sedmice imati više informacija.

"Sad ne može ništa da se garantuje i kaže, ali nekim naznakama bi trebalo da bude povoljna informacija", istakao je predsjednik mještana Radovan Jeremić.

Mještani zamjeraju premijeru Markoviću na jučerašnjoj izjavi da je sudskim postupkom izvršen povraćaj imovine bivšim vlansicima i da se sudske odluke moraju poštovati

"Prije tri četiri godine premije kad je dolazio kod nas, tad je bio ministar unutrašnjih poslova lično je obećavao da mi sa vlasnicima sadašnjim kojima je zemlja vraćena nemamo ništa, nego imamo posla sa državom. I on je rekao tada da sam ja premijer ja bih ovo tako riješio. Završio bukvalno bi ispalo u tu korist. Mi smo njemu tada aplaudirali," rekao je jedan od mještana Milanko Vuković.

Premijer Duško Marković gostujući na Radiju Crne Gore juče je kazao da se protestima ne mogu riješiti problemi već samo dijalogom.

Mještani su ponovili da će i narednih dana nastaviti sa protestima.

Dejan Bijelić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније