Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

24. 05. 2017. 08:55   >>  08:34

TIVATSKI TRG

Prilaz za OSI primjer nesavjesnog rada

Potpredsjednik mladih Bokeškog Foruma Marko Mršulja pozvao je nadležne u Opštini Tivat da saniraju prilaz, namijenjen za lica sa invaliditetom, majkama sa bebama na Trgu Magnolija, koji predstavlja primjer nesavjesnog i nehumanog odnosa prema poslu.

 

“Nama iz Bokeškog Foruma, nije jasno da li je u ovom slučaju rađen odvod za kišnicu ili, kako bi to prema ljudskim i zakonskim standardima trebalo da je, adekvatan prilaz Trgu i za one osobe kojima je takav potreban. Bilo da je o jednom ili drugom idejnom riješenju riječ, urađeno je najblaže rečeno skandalozno”, navodi se u saopštenju.

Iz Bokeškog foruma pozivaju nadležne da ovu grešku saniraju i izađu u susret njihovoj inicijativi.

“Dužnost svih nas je da mislimo na društvo kao cijelinu, pogotovo da vodimo računa o onim ljudima  kojima su životne okolnosti otežan”, zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније