Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

23. 05. 2017. 14:29 >> 14:19

"SVAROG 2017"

"Mjesec zaštite od požara" u Danilovgradu

U okviru kampanje "Mjesec zaštite od požara", predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra 24. maja u Danilovgradu, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara.

Aktivnosti su zakazane za 11 sati na Gradskom trgu.

"Tokom kampanje građanima će biti ukazano, između ostalog, na važnost preventivnog djelovanja na smanjenju rizika od svih vrsta požara, kao i na značaj zaštite šuma od požara, a kroz promotivni materijal građani će imati priliku da se upoznaju sa bezbjednosnim uputstvima kako se treba ponašati u slučaju prije, za vrijeme i nakon požara", saopšteno je iz MUP-a.

Direktorat za vanredne situacije započeo je 4. maja kampanju "Mjesec zaštite od požara", koja se realizuje u okviru "SVAROG 2017" projekta, i u narednom periodu biće organizovana u svim opštinama u Crnoj Gori.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније