Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 05. 2017. 11:32   >>  11:05 1

MINISTARSTVO SAOPŠTILO

Među stradalima nema državljana CG

Nema saznanja da je u sinoćnjem terorističkom napadu u Mančesteru stradao ili povrijeđen neko od crnogorskih državljana, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

 

"Ambasada Crne Gore u Londonu je u stalnom kontaktu sa britanskim nadležnim organima. Na osnovu dosadašnjih, raspoloživih informacija nema saznanja da je u sinoćnjem terorističkom napadu u Mančesteru stradao ili povrijeđen neko od crnogorskih državljana", navodi se u saopštenju.

Ambasada Crne Gore u Ujedinjenom Kraljevstvu, Velike Britanije i Sjeverne Irske, kako je saopšteno, preporučuje crnogorskim državljanima koji se trenutno nalaze u Mančesteru, da iz bezbjednosnih razloga, izbjegavaju mjesta javnih okupljanja.

"Broj telefona u Ambasadi Crne Gore je: +44 (0) 20 3302 7227, a dežurni broj telefona je: +44 (0) 7914538614", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније