Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 05. 2017. 07:55 >> 10:29
9

PROSLAVA NEZAVISNOSTI

Na Cetinju Bijelo dugme, Valentino, Regina...

Crnogorska kulturna mreža organuizuje danas na Cetinju proslavu Dana nezavisnosti pod sloganom „Crna Gora iznad svega“. Prenos možete pratiti na Portalu RTCG.

 

Građani Cetinja obilježiće praznik uz pjesme grupe Valentino i dječiji program od 19 sati u organizaciji CKM-a, dok su nastupi  Regine  i Bijelog dugmeta poklon Prijestonce.

“U bogatom programu učestvovaće glumci Branka Stanić, Anastasija Radoman i Jana Vuković, guslar Nikola Krulanović, izvođači  Dora Štampić, Đina Mićović, Naira Bašić, Vasja Mrvaljević, Hana Šahmanović, Kristina Marković, Ismail Delija, Mia Malović I Škola pjevanja D- Mol”,kazao je predsjednik CKM-a Aleksandar Damjanović za Portal RTCG i dodao:

“Scenario je zamišljen kao priča majke i dvije kćerke, koja će biti edukativna za sve mlade koji budu u prilici da je čuju. Takođe ćemo posebno  predstaviti multietničnost i multikulturalnost, što su jedne od najvećih vrijednosti naše države.”

CKM je pozvao sve građane da dođu na proslavu i pokažu da je Crna Gora iznad svega. 

Program se organizuje u partnerstvu sa Radio Televizijom Crne Gore. 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније