Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: B.V.

14. 05. 2017. 21:33 >> 21:06
1

LET NASTAVILI IZ PG

Preusmjereni avioni sletjeli u BG

Dva aviona koji su trebali da slete u Beograd, preusmjereni su na Aerodrom Podgorica, saznaje Portal RTCG. Nakon poboljšanja meteoroloških uslova oni su nastavili let ka srpskoj prijestonici. S Aerdoroma Nikola Tesla saopšteno je agenciji Beta da nema nagovještaja da bi moglo da dođe do ponovnog preusmjeravanja avionskog sabraćaja.

 

U Golubovce su sletjeli avioni na liniji Pariz-Beograd i Moskva-Beograd.

Operativne službe beogradskog aerodroma u saradnji sa kontrolom letenja i Republičkim hidrometeorološkim zavodom prate vremensku situaciju, u cilju bezbjednog i nesmetanog odvijanja avio-saobraćaja, kao i obezbjeđivanja što većeg komfora putnicima", naveli su u toj službi za Betu.

U Službi je precizirano da su letovi iz Moskve, Pariza, Ciriha, Amsterdama i Minhena zbog nevremena bili preusmjereni na druge aerodrome, ali su usljed poboljšanja vremenskih prilika, nastavili letove ka Beogradu i sletjeli su na beogradski aerodrom.

Prema navodima iz Službe za odnose sa javnošću, odluku o preusmjeravanju letova donijele su aviokompanije.

Beograd je oko podneva pogodio jak pljusak koji je potom prešao u grad veličine zrna graška. Jaka kiša padala je i oko 16 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније