Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 04. 2017. 09:34 >> 09:14

BIJELO POLJE

Izgrađena prva faza gradskog kolektora

Preduzeće „PNP-Perošević“ DOO Bijelo Polje usješno je okončalo prvu fazu izgradnje gradskog kolektora. Postavljene su cijevi koje će prikupljati otpadne vode iz centralne zone u dužini od blizu 900 metara.

 

„Nakon praznika počeće izgradnja druge faze u naselju Pruška a potom  u Industrijskoj zoni“,kazao je  Radiju Crne Gore direktor preduzeća Nenad  Perošević.

Ukupna dužina kolektora je 6 km, a radovi se izvode na dionicama za koje je izdata građevinska dozvola. U narednim fazama biće pokupljene vode iz naselja Rakonje i Nikoljac i izgrađeno postrijenje za prečišćavanje otpadnih voda, čime će se završiti projekat vrijedan tri miliona eura.

Danas je  izdata  građevinska dozvola za preostale dionice, što će dati dodatni impuls u gardnji ovog za Bijelo Polje važnog objekta.

Sredstva za izgradnju  ovog veoma važnog objekta obezbijedili su EU, Opština Bijelo Polje i Direkcija za izgradnju i i nvesticije a za glavnog izvođača odabrana je firma „Ludwig Pfeiffer iz Njemačke.

Vukoman  Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније