Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

28. 04. 2017. 15:09 >> 14:48

OD KLUBA ŽENA CG

Računari za školu u Tuzima

Predstavnice Međunarodnog kluba žena Crne Gore uručile su danas na svečanosti u Osnovoj školi (OŠ) „Mahmut Lekić“ osam računara za potrebe kabineta informatike u vrijednosti od dvije hiljade eura.

Sekretar Ministarstva prosvjete Omer Mehmedović, je, na svečanosti, istakao značaj društveno odgovornih aktivnosti organizacija i kompanija koje su prepoznale važnost ulaganja u obrazovni sistem i nastoje da, u saradnji sa Vladom Crne Gore i Ministarstvom prosvjete, učine obrazovanje kvalitetnijim, a školske objekte ljepšim mjestom za rad i učenje.

Mehmedović je, kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, zahvalio Međunarodnom klubu žena Crne Gore na vrijednoj donaciji koja će doprinijeti unapređenju informatičkih znanja učenika te Škole.

Direktor OŠ „Mahmut Lekić“ Nikola Dukaj zahvalio je, kako se navodi, donatorima i Ministarstvu prosvjete, i istakao da je osam novih računara od velikog značaja za Školu.

On je najavio da će do početka nove školske godine kabinet biti upotpunjen računarskom opremom.

Kako je saopšteno, predsjednica Međunarodnog kluba žena Crne Gore Ajlin Galip upoznala je prisutne sa djelovanjem Kluba i dosadašnjim donacijama.

Ona je naglasila da je u ovoj godini donirana oprema i nastavna sredstva za četiri škole u Podgorici, a u planu je obnova fudbalskog terena za djecu u Pljevljima.

Navodi se da je Galip izrazila nadu da će učenici iskoristiti računare kako bi unaprijedili svoja znanja i pripremili se za dalje školovanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније