Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Maša Mališić Ljumović

20. 04. 2017. 11:45 >> 11:40
4

AKCIJA GA

"Pesnice" ispred Centra bezbjednosti

Aktivisti Građanske Alijanse objavili su na Fejsbuku fotografije sa podignutim pesnicama ispred zgrade Centra bezbjednosti Podgorica, reagujući na kažnjavanje Nikšićana koji se na isti način fotografisao ispred CB Nikšić.

Iz Gađanske alijanse pozvali su sve građane da se pridruže akciji „Pesnica“ koja nosi poruku da Crna Gora nije Sjeverna Koreja.

Naime, Nikšićanin Lazar Bjelica kažnjen je, jer je, kako stoji u izvještaju policije, fotografisanjem ispred CB Nikšić podignute pesnice prekršio Zakon o javnom redu i miru.

 


„Lazar se 23.03.2017. oko 11:15 sati na javnom mjestu ispred zgrade Centra bezbjednosti Nikšić, ponašao drsko, na način što je dolaskom ispred navedenog objekta svoj mobilni marke „Samsung“ dao drugu Delibašić Veljku, govoreći mu „Slikaj me“, nako čega je okrenuo leđa ulazu u zgradu i podigao ruku s pesnicom“, navodi  se u izvještaju policije.

 

 

Kažnjen je i Veljko Delibašić jer je na zahtjev druga napravio jednu fotografiju. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније