Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

19. 04. 2017. 11:32 >> 11:06

NEVRIJEME U NOVOM

Vjetar čupao stabla, oštećene kuće, poplava...

Snažno nevrijeme oštetilo je javne površine, vozila i objekte širom Herceg Novog, zbog čega nadležne službe od sinoć rade na terenu kako bi sanirale posljedice.

"Za dva sata palo je i do 60 litara kiše po kvadratnom metru, a udari vjetra dostizali su jačinu od 120 kilometara na sat. Evidentirana je materijalna šteta na javnim površinama, vozilima i objektima.  Na više mjesta u gradu vjetar je oborio preko 30 stabala, a u Bijeloj i na Gomili pričinio veću materijalnu štetu na dva stambena objekta", saopštili su iz Opštine Herceg Novi.

U Sutorini je došlo do kratkotrajnog izlivanja rijeke, uslijed kojeg je voda prodrla u dva objekta.

"Tokom cijele noći opštinske službe i preduzeća su pratili stanje na terenu i radili na otklanjanju posljedica, a istim intenzitetom nastavljaju i danas. Komisija za štete koja je formirana u Opštini Herceg Novi stara se o utvrđivanju nivoa štete i odlučuje o zahtjevima građana da im se ista nadoknadi. Pozivamo sve građane da štetu koju primijete prijave putem `Sistema 48`, pozivom na broj telefona 19800", naglasili su iz Opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније