Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

06. 04. 2017. 11:46   >>  11:22

ČESTITKA JANOVIĆA

Sportom se borimo i protiv predrasuda

Ministar sporta, Nikola Janović, kazao je da se promocijom sporta ne promoviše samo timski rad, već se uči kako pobjeđivati, ali i prihvatati poraz.

 

On je, čestitajući Međunarodni dan sporta, koji se obilježava danas, saopštio da "u samo jednom danu cijeli svijet slavi najuzvišenije ljudske vrijednosti". 

"Promovišući sport ne samo da promovišemo timski rad i fer plej, već se borimo protiv predrasuda i uvjerenja koja raspiruju mržnju i netoleranciju, učimo se osjećaju pripadnosti, jednakosti, solidarnosti i humanosti, mudrosti, promišljenosti i pravednosti, učimo kako pobjedjivati, ali i kako prihvatati poraz", navodi se u čestitki Janovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније