Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Anđela Ralević, TVCG

03. 04. 2017. 19:59   >>  19:32 3

DVODNEVNO ISKUSTVO

Vozači ometaju radnike u "Mekavcu"

Od Podgorice do Cetinja, kroz tunel Mekavac, od juče se saobraća jednom trakom naizmjenično. Prema riječima izvođača, vozila ometaju radnike u tunelu. Iz Direkcije za saobraćaj objasnili su da ima vozača koji ne poštuju propise na tom dijelu, a da zbog toga dolazi do nezgoda.

Saobraćanje jednom trakom uz signalizaciju ometa radove u tunelu, a ugrožena je bezbjednost i vozača i radnika, kažu izvođači.  

Međutim, vozači kažu da ne čekaju dugo, a smatraju da nema razloga za brigu, ukoliko se poštuju propisi.

U Direkciji za saobraćaj kažu da su donijeli rješenje kojim se zabranjuje prolaz  vozilima čija visina prelazi  3 i po metra. Dozvoljena brzina kretanja je, kažu, ograničena na 20 kilometara na sat. Konstatuju da svi vozači ne poštuju ta ograničenja i da dolazi do neželjenih situacija.

O problemima obavijestili su Upravu policije, koja je već danas pojačala kontrolu, kažu u Direkciji. Dodaju da će izvođači radova postaviti i letve za mjerenje visine vozila, kao i ležeće policajce u  tunelu. 

Izvođači radova  i Direkcija za saobraćaj apeluju na vozače da poštuju propise, kako bi radovi bili završeni na vrijeme, a eventualno problematične situacije svedene na minimum.

 Anđela Ralević, TVCG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније