Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

29. 03. 2017. 18:31 >> 18:07
2

DONACIJA NORVEŽANA

Kamion i uniforme preduzeću "Čistoća" u HN

Norveško komunalno preduzeće "Isak D. Westgaard AS" doniralo je hercegnovskom preduzeću "Čistoća" specijalno vozilo za prikupljanje i odvoz otpada i unforme.

"Vozilo i radne uniforme su osma donacija prijatelja iz Norveške našem gradu. Ovim povodom u našem gradu tokom cijele nedelje boravi delegacija 18 predstavnika iz sedam norveških preduzeća, koju predvodi počasni građanin Herceg Novog Per Jarle Eriksen", saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Dragan Janković, kako se navodi, zahvalio se norveškom narodu na dugogodišnjoj i izuzetno vrijednoj pomoći u tehničkom opremanju i stalnom unapređenju rada hercegnovske "Čistoće". Kako je kazao, doživljava posjetu norveške delegacije i ovu donaciju kao još jedan dokaz velikog prijateljstva norveškog i crnogorskog naroda.

Predstavnik norveške delegacije Per Jarle Eriksen istakao je da vide napredak koji je postignut u radu preduzeća "Čistoća" i da se sva oprema koju su donirali koristi na najbolji mogući način.

"Objasnio je da se ovog puta radi o specijalnom polovnom vozilu, koje je odlično očuvano. Zahvalio se preduzeću „Čistoća“ i Opštini Herceg Novi na gostoprimstvu i prijateljstvu i istakao da će se dobra saradnja nastaviti", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније