Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

24. 03. 2017. 07:50   >>  08:09 12

STOJANOVIĆ POTVRDIO

Ugrožena bezbjednost Katnića

Direktor policije Slavko Stojanović rekao je da podaci koje policija ima ukazuju na ozbiljnu ugroženost bezbjednosti Milivoja Katnića.

"Uprava policije, na osnovu operativno preventivnih aktivnosti, raspolaže saznanjima koja ukazuju na ozbiljno ugrožavanje lične bezbjednosti glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnić"a, rekao je Stojanović za Televiziju Crne Gore.

Validnost tih saznanja, kako je kazao, potvrđena je kroz komunikaciju i razmjenu obavještajnih podataka sa Agencijom za nacionalnu bezbjednost.

Shodno tome, kako je rekao Stojanović, Uprava policije je odmah podigla mjere zaštite lične bezbjednosti na veći nivo s obzirom na to da je u ovom trenutku glavni specijalni tužilac jedan od najugroženijih nosilaca državnih funkcija.

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković, takođe za TVCG, kazao je da ga nijedan državni organ nije obavijestio o tome da je ugrožena bezbjednost glavnog specijalnog tužioca.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније