Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

12. 02. 2017. 18:38 >> 18:12

RADIONICE ZA DJECU

Vježbaće pažnju i intelektualne sposobnosti

Udruženje Roditelji naredne sedmice organizuje u Razvojnom centru u Podgorici dvije kreativno- edukativne radionice namijenjene djeci predškolskog i školskog uzrasta, koje imaju za cilj unapređenje pažnje, koncetracije i memorije, kao i podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti.

U utorak, 14. februara u 19 sati počinje prva radionica Suan Pan mentalna aritmetika koja će jednom mjesečno biti organizovana u saradnji sa obrazovnim centrom Baltazar, koji ima licencu za sprovođenje programa.

“Radionica Mentalna aritmetika je razvojni program koji se sastoji od aritmetičkih kalkulacija gdje se koristi samo ljudski mozak, bez pomoći kalkulatora, kompjutera, papira ili olovke. Metodika rada prilagođena je uzrastu djeteta, a prate je razne kreativne igre I druge stimulativne aktivnosti u cilju bolje socijalizacije, podizanje samopuzdanja učenika I prijatnijeg doživljaja u procesu učenja. Radionica je namijenjena uzrastu od 5 do 14 godina koju vodi Sava Kovačević, a broj mjesta je ograničen na 15”, saopštili su iz Udruženja.

U četvrtak, 16. februara u 19 sati nastavljaju sa NTC radionicama, koje organizuju sa PU Pinokio Artić, koji ima licencu za sprovođenje programa.

“Radionica je namijenjena uzrastu od 5 do 7 godina, a vodi je vaspitačica Nataša Kalezić. Radionice su osmislili autori NTC Sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Broj mjesta je ograničen na 20”, kazali sui z Udruženja.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније