Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 06. 2013. 13:38 >> 13:38

DRUŠTVENO ODGOVORNI

"Knjaz Miloš" KCCG donirao 15 hiljada eura

Kompanije Knjaz Miloš investirala je oko 15 hiljada eura u renovirane prostorije Dječjeg razvojnog savjetovalištva u sklopu Dječje bolnice Kliničkog centra Crne Gore. Adaptirane prostorije svečano su otvorene danas.


Izvršni direktor preduzeća Knjaz Miloš Montenegro Željko Maslovar kazao je da je projekat "Pruži ruku", koji je osmislila i realizovala kompanija Knjaz Miloš Montenegro, uz institucionalnu podršku Ministarstva zdravlja, KCCG i Sekretarijata Glavnog grada za socijalno staranje, pokrenut u cilju pruužanja podrške zajednici, u kojoj ta kompanija posluje.

Maslovar je istakao da Dječje razvojno savjetovalište od osnivanja nije imalo značajnijih donacija, navodeći da je uvjeren da je Knjaz doprinio poboljšanju uslova rada zaposlenih u savjetovalištu, kao i bolje uslove za boravak i liječenje djece.

U domenu svojih mogućnosti ta kompanije će se, kako je rekao, potruditi da odgovori na izazove u društvu, ističući kako je donacijom obuhvaćena rekonstrukcija i adaptacija podova, ugradnja plakara i vitrina, komadnog i kancelarijskog namještaja, te nabavka opreme i Beringer logopedskog aparata.

Pomoćnik ministra zdravlja Mensud Grbović rekao je da donacija predstavlja nastavak saradnje tog resora i kompanije Knjaz Miloš Montenegro, dok je sekretarka za socijalno staranje Glavnog grada Snežana Mijušković istakla da će se angažovanjem na otvaranju Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u narednom periodu upotpuniti njihove i potrebe njihovih roditelja.

Direktor Dječje bolnice Danojla Dakić ocijenila je kako je pomoć Knjaza došla u pravom trenutku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније