Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 01. 2017. 18:18 >> 17:54

OTKRIVAJU TALENAT

Mališani uživaju u podgoričkom klizalištu

Klizalište u Podgorici jedino je u Crnoj Gori, a svakodnevno ga posjećuju najmlađi, većinom oni koji se tek uče toj sportskoj vještini. Među njima, po riječima instruktora, ima i veoma talentovanih, zbog čega bi bilo dobro da imaju priliku da treniraju umjetničko klizanje ili hokej.

Dok se u nekim opštinama na sjeveru Crne Gore ljudi rekreiraju na snijegu, u Podgorici je klizalište jedino mjesto gdje najmlađi mogu da se oprobaju na ledu.

Klizalište je otvoreno svakog dana od 10 ujutro do 22 sata naveče. Većina djece je naučila da kliza za nekoliko časova, ali kako najmlađi kažu, bilo je i padova.

Instruktor je zadovoljan interesovanjem najmlađih i ističe da ima i veoma talentovanih, i bilo bi dobro da neko od njih ima šansu da trenira umjetničko klizanje ili hokej. A što se starijih tiče i oni klizaju, pa instruktor preporučuje taj sport, barem dok traje u Glavnom Gradu, jer, kako kaže, može se porediti sa dobrim fintes treningom.

Ovo je osma godina kako tokom raspusta radi klizalište, ali posjeta nije kao što su očekivali, bolje je bilo prethodne sezone.

Za sat vremena na ledu treba da izdvojite tri eura, dobijate klizaljke i zaštitnu opremu, a ako želite i pomoć instruktora to će vas koštati još dva eura.

Klizalište će biti otvoreno do prvog februara, a ukoliko bude interesovanja onda i duže.

Dragana Šćepanović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније