Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 01. 2017. 14:19 >> 14:03

ŠKOLA U BP

Kvar na kotlu odgađa nastavu

Kvar na kotlu za grijanje odgodio je početak drugog polugodišta u bjelopoljskoj Osnovnoj školi "Risto Ratković”. Pokušaj saniranja sistema za grijanje tokom poslednja dva dana nije uspio, zbog čega je nastava odgođena do uspostavljanja grijanje, kazao je Radiju Crne Gore direktor te ustanove Sinan Spahić.

 

“Specijalizovana ekipa za opravke sisitema za grijenje, koju je resorno ministarstvo uputilo u Bijelo Polje već je obavilo pregled cijelog sistema i utvrdilo da je neophodna zamjena postojećeg kotla, koji je postavljen 2010 .godine. Dok ne stigne novi  nastojimo da  privremeno osposobimo postojeći sistem kako bi što prije počeli sa nastavom”, kazao je  Spahić.

Uzrok kvara nijesu niske temperature niti  propust u rada već dotrajalost sistema, kazao je Spahić, najavljujući saniranje kvarova do kraja sedmice.

"Škola će donijeti plan nadoknade časova za dane za koje nijesu obavljale obrazovno-vaspitni rad", saopštio je direktor škole .

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније