Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

18. 01. 2017. 08:01   >>  07:45 7

VUKADINOVIĆ PORUČILA

Bićemo gledaniji i u službi građana

Novoimenovani vršilac dužnosti direktora Televizije Crne Gore, Olivera Vukadinović, kazala je da će sa funkcije koju će obavljati "podsticati novinare da pitaju i propituju sagovornike".

Podsjećamo, v.d. generalnog direktora Radio-televizije Crne Gore, Andrijana Kadija, imenovala je juče Oliveru Vukadinović za v.d. direktora TVCG, nakon što je sa te funkcije razriješila Božidara Šundića.

Vukadinović, koja je do juče bila urednica Satelitskog programa RTCG, za Pobjedu je kazala da zahvaljuje Kadiji na ukazanom povjerenju i na tome što Kadija smatra da ona može da doprinese unapređenju procesa rada u Televiziji, posebno u dijelu koji se odnosi na "profesionalniji rad u informativnom programu".

"Težnja je da se borimo za ono što su osnovni postulati novinarstva, da dajemo što profesionalniju informaciju i da one ne budu jednostrane. Podsticaću novinare da pitaju i propituju sagovornike, da informacija uvijek bude zanimljiva, ali da u svemu poštuju dignitet ličnosti i javnost Crne Gore u čijem interesu i saznajemo informacije", kazala je Vukadinović.

Ona je navela da je u RTCG-u kući dovoljno dugo, da zna koliko vrijednih ljudi u njoj radi.

"Znam da će oni raditi svoj posao, što se budemo više trudili, bićemo i više gledani, a sve u službi građana", rekla je Vukadinović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније