Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

RTCG [ Objavio: O.Z. ]

11. 01. 2017. 13:15   >>  20:07 16

ZBOG ŠTRAJKA?

Kasnili letovi MA

Avioni Montenegro Erlajnsa i sa tivatskog i sa podgoričkog aerodroma danas su kasnili, pojedini letovi i po tri sata. Prema nezvaničnim saznanjima TVCG, razlog kašnjenja je dugovanje zarada zaposlenima u nacionalnoj aviokompaniji. Iz MA saopštili su Radiju Crne Gore da su u pitanju operativni razlozi, ne precizirajući o čemu se tačno radi.

"Saobraćaj se odvija redovno uz određena kašnjenja, koja su uslovljena operativnim problemima i vremenskim prilikama. Činimo sve, uprkos uslovima na koje ne možemo da utičemo, da kašnjenja ne budu velika i da građani putuju bez većih problema", kazala je Lena Bošković iz Montenegro Erlajnsa.

Razlog kašnjenja navodno je štrajk zaposlenih zbog kašenja zarada. Koopiloti su, kako nezvanično saznaje TVCG, odlucili da ne dođu na posao, jer im duguju dvije plate, a prema nezvanicnim saznanjima nekim stjuardesama nije uplaćena ni septembarska plata.

U Montenegro Erlajnsu kažu da to nije tačno.

Lena Bošković je kazala da nema ni govora o štrajku i da će svi avioni poletjeti tokom dana.

Službenik podgoričkog aerodroma kratko je Radiju CG rekao da je jutros kasnio avion ka Beogradu, kao i let za Frankfurt.

"Iz domaće avio kompanije su nam kašnjenje objasnili operativnim problemima", kazao je.

Upitan da pojasni što po njegovom iskustvu znače "operativni problemi", službenik kaže da je moguće "da je neko od posade bolestan ili da su u pitanju vremenske neprilike".

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније