Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

29. 12. 2016. 10:33 >> 10:10

"DODAJ ČAROLIJU"

Udruženje Pčelica obradovalo mališane na selu

Udruzenje Pčelica svaku uspješnu godinu završava humanitarnom akcijom "Dodaj čaroliju" u kojoj obraduje brojne mališane iz seoskih podrucja Crne Gore.

 

Poklon paketici ove godine otišli su u osnovne škole u Međurječju, Drezgi, Lijevoj Rijeci i Institutu za bolesti djece u Crnoj Gori.

“Ova humanitarna akcija u sebi nosi posebnu notu i značaj jer su u nju pored kompanija uključeni i brojni građani koji su donirali knjige za skolsku biblioteku Osnovnoj skoli "Sćepan Đukić" u Lijevoj Rijeci. Dodjeli paketica u djecijoj bolnici pristustvovali su i volonteri angazovani u projektu humanizacije uslova boravka djece u bolnici, "Osmijeh za osmijeh", a čaroliju je upotpunio i Djeda Mrazov pomoćnik Miki”, navodi se u saopštenju.

Brojni prijatelji i partneri, uspjesni projekti i znacajne manifestacije svedoče o dobroj organizaciji i kvalitetnom visegodisnjem radu ovog Udruženja, kazali su u saopštenju.

“Humanost, kreativnost i edukacija nasi su sinonimi koji ce i u narednoj godini obiljeziti aktivnosti i projekte. Pricaonica "U svijetu bajki" nastavlja se od 16.januara 2017. u stalnom terminu od 18h i besplatna je za svu djecu, projekat "Osmijeh za osmijeh" u djecijoj bolnici nakon krace zimske pauze nastavice se 30.januara naredne godine, a vec sada mozemo najaviti i nove manifestacije i projekte u saradnji sa stalnim partnerima. Posebna zahvalnost upucena je kompanijama Jugopetrol, Novi volvox i Fondaciji Petrovic Njegoh koji su dali znacajnu podrsku kako bi se projekat u djecijoj bolnici nastavio ove, a i naredne godine”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније