Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

07. 12. 2016. 22:32 >> 22:09

BJELOPOLJSKI KOMUNALCI

Kategorički odbacili da truju životinje

Bjelopoljski komunalci kategorički su odbacili sumnje da su oni u novembru otrovali veći broj pasa i mačaka. Traže od nadležnih da preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi se razriješio ovaj slučaj i počinicioci kaznili.

Iz Društva za zaštitu životinja “Prijatelji životinja Podgorica” saopštili su danas kako građani Bijelog Polja sumnjaju da je za trovanje životinja krivo Komunalno preduzeće. 

"DOO “Komunalno-Lim“ koje se, između ostalog, bavi i uklanjanjem životinjskih leševa sa javnih površina, kategorično odbacuje sve sumnje navedene u tekstu pod naslovom “Komunalno truje pse i mačke u BP“, a koje je dovode u vezu sa uginućem određenog broja pasa i mačaka, od prije dvadesetak dana u našem gradu. Za čitav slučaj saznali smo od samih građana, koji su tražili našu intervenciju, kako bi uginule životinje uklonili sa javnih površina", kazali su, u reagovanju, bjelopoljski komunalci.

Iz tog preduzeća potvrđuju da je istina da su, sredinom prošlog mjeseca, primili nekoliko zahtjeva za intervenciju, nakon čega su sa javnih površina uklonili osam životinjskih leševa. 

"Takođe je istina, da su radnici ovog preduzeća ove godine zbrinuli sa javnih površina veći broj napuštenih i odbjeglih životinja, koje smo na kraju smjestili u beranski azil. Za navedene aktivnosti posjedujemo dokumentaciju o preuzimanju životinja od strane azila, kao i ispostavljene račune za pružene usluge azila, koji iznose preko 4000 eura", naveli su u reagovanju iz Komunalnog. 

Pošto se, kako kažu, ne bave uništavanjem životinja na bilo koji način, a u cilju otklanjanja svih sumnji da su u bilo kojem smislu umiješani u trovanje životinja, što inače ne podržavaju, pozivaju nadležne organe da preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi se razriješio čitav slučaj, a akteri i počinioci ovakvih djela  kaznili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније