Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 05. 2013. 10:47 >> 10:48
2

OD 1.JUNA

Skuplji trajekt i parking u H.Novom

Od sjutra 1. juna poskupiće prevoz trajektom, parkiranje u Herceg Novom, a taksijem se građani već od ponedjeljka voze po sezonskim cijenama.

 

Prevoz trajektom na relaciji Kamenari - Lepetane za putnička vozila koštaće 50 centi više, odnosno 4,50 eura, dok se cijene karata za ostale kategorije neće mijenjati, javlja Radio Jadran.

Karta na bilo kom od šest trajekata za motocikle iznosi dva, za bicikle jedan euro, putničko vozilo sa prikolicom osam, za minibus do 20 sjedišta i kamion do pet tona 9 eura.

Za kamione preko pet tona i kombije sa prikolicom prevoz trajektom košta 12,50, za autobuse 15, za šlepere i autobuse sa prikolicom 22, a za specijalna vozila sa gabaritima van standarda trajektnica je čak 25 eura.

Javno preduzeće „Parking servis" od 1. juna primjenjivaće ljetni cjenovnik po kome će parkiranje biti skuplje, naplata će se obavljati od sedam do 23 sata, a važiće i dalje popust od 20 odsto za kupovinu seta parking karata.

 

 

Parkiranje u „crvenoj zoni" od sjutra koštaće 80, a u „žutoj" 50 centi. Cijena dnevne karte iznosi pet eura. Sva parkirališta u Herceg Novom su u režimu naplate i ljetne cijene parkiranja važiće do 1. oktobra.

Takođe i taksi vozila u Herceg Novom već voze po sezonskim cijenama.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније