Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 05. 2013. 15:15 >> 16:29
7

OTAC TVRDI DA JE OTET

Policija: Fejzić živ i na Kosovu

Rožajac Muharem Fejzić pronađen je živ na Kosovu, zvanično saopštila Uprava policije Crne Gore.

Kosovska policija obavjestila je danas Upravu policije MUP-a CG da je na njihovoj teritoriji pronađen Muharem Fejzić iz Rožaja, saopštila je Uprava policije.

Obavješteni smo da je Fejzić dobrog zdravstvenog stanja i da kosovska policija preduzima mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, odnosno okolnosti pod kojima se ovo lice zateklo na njihovoj teritoriji.

Naime, službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Ispostave Rožaje obavješteni su sinoć, oko 21,00 čas, da se na putnom pravcu Rožaje – Bać nalazi vozilo u pogonu. U vozilu su pronađena dokumenta M.F. i još neki predmeti, saopštila je policija.

Dodaje se da su policijski službenici odmah preduzeli mjere i radnje na pronalasku Fejzića, među kojima i pretragu terena koja je trajala cijelu noć.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj. O događaju je obavješten Osnovni državni tužilac u Rožajama.

Uprava policije će, kako se precizira, kad se Fejzić bude nalazio na teritoriji Crne Gore, obaviti razgovor sa njim i, u konsultciji sa tužiocem, preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi potpunog rasvjetljavanja događaja.

Podsjetimo, Fejzić je prije dvadesetak dana progovorio o švercu cigareta na granici prema Kosovu, i tužilaštvu ponudio dokaze za to.

On je, tada na konferenciji za novinare sa liderom PzP-a Nebojšom Medojevićem, pozvao policiju da ga zaštiti tvrdeći da mu je život ugrožen, jer je svjedok prekograničnog šverca.

Otac: Muharem otet i pretučen

Fejzićev otac Hakija saopštio je Radiju Antena M da ima informaciju da je njegovog sina na Kosovo povela mafija.

"To se desilo oko 20 sati, krenuo je kući, na kilometer od centra grada blokirala su ga kola, neko ga je uzeo, poveli ga na Kosovo, predali ga švercerima cigara. Tamo su ga tukli, bacilli ga, poslije ga je našla policija, ne znam”, rekao je stariji Fejzić podgoričkom radiju.

On navodi da je Muharema posjetio rođak u pritvoru, te da je vidio da je prebijen. Rekao je da strahuje za ostale članove porodice. Tražili su, objašnjava, zaštitu, ali im niko ne daje nikakve informacije.

“Mi tražimo, ali niko neće ništa da mi odgovori, ni sud ni policija, niko”, istakao je on.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније