Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž. [ TVCG ]

06. 09. 2016. 14:33 >> 19:36
2

SPRJEČAVANJE KORUPCIJE

Usvojen izvještaj Agencije, samo Ćalović protiv

Savjet Agencije za sprječavanje korupcije usvojio je izvještaj o radu te institucije za 2. kvartal ove godine. Tvrde da su zadovoljni postignutim. Jedino je Vanja Ćalović bila protiv izvještaja. Smatra da rezultata nema, jer nema nijedne tužbe za visoku korupciju.

Savjet će se slučajem “Ramada” i trošenjem novca iz državnih fondova za izborne kampanje baviti na narednoj sjednici.

Direktor Agencije, Sreten Radonjić, najavio je da će uskratiti akreditacije novinarima koji ne izvještavaju profesionalno.

(Prilog: Dijana Drašković, TVCG)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније