Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

25. 08. 2016. 18:07 >> 17:47
1

BRAJOVIĆ PORUČIO

"Slijedićemo politiku za koju se Nikolić borio"

Sa izuzetnom zahvalnošću i ponosom čuvaćemo uspomenu na jednog od najhrabrijih ljudi našeg društva, čije je učešće u borbi i posvećenost izgradnji antifašističke Crne Gore postalo temeljna odrednica naše slavne istorije, kazao je predsjednik SD-a Ivan Brajović u telegramu saučešća povodom smrti predsjednika SUBNOR-a i antifašista Crne Gore Andrije Nikolića.

"I ne samo to, sa posebnim pijetetom ćemo se odnositi prema njegovim zaslugama u poratnom periodu na očuvanju i njegovanju tradicije NOB-a, i prema njegovom zalaganju za izgradnju prosperitetne, multinacionalne, demokratske i nezavisne Crne Gore", istakao je Brajović.

Prvi čovjek SD je poručio da je antifašizam za Socijaldemokrate civilizacijska tekovina savremenog društva, i ubijeđen je da će biti pravi i postojani sljedbenici politike i ideologije za koju se i Andrija Nikolić borio.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније