Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2016. 17:55 >> 17:36
2

"PODMEĆE I MANUPULIŠE"

Jelić: Milošević samo izvršava nečasni zadatak

Predstavnica vlasti u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore i bivša direktorica te institicije, Vukica Jelić, saopštila je da nijesu tačne tvrdnje kontrolora Građanskog pokreta URA, Rada Miloševića, o nenamjenskom trošenju novca u ZZZCG i da on samo izvršava nečasni zadatak koji je dobio od svojih poslodavaca.

"Milošević je došao sa plasiranjem neistina, tako i odlazi iz Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Kao i svaki put do sada odlazeći direktor plasira neistine, podmeće, manipuliše sa podacima, blati instituciju i pojedince. Ništa čudno, reklo bi se! Pa on "samo" izvršava nečasni zadatak koji je dobio od svojih poslodavaca", navela je Jelić.

Ona je kazala da je Milošević svjestan da govori neistine, ali, kako je navela, izgleda da mora nekako opravdati svoj angažman.

"Iako je instaliran kao glavni adut njihove grupacije, ipak, nijesu profitirali sa njim. Očekujem da će mentori brzo praviti otklon od Miloševića, što neće biti lako, jer je savršeno obilježio njihovo djelovanje u ovom procesu. On je njihova lična karta", saopštila je Jelić.

Kazala je i da Milošević ne zaslužuje bilo kakav odgovor.

"Važno je da građani Crne Gore znaju da Zavod za zapošljavanje obavlja poslove u skladu sa svim propisima i da nema govora o bilo kakvim zloupotrebama. Da bi se otklonile sve sumnje zakazana je hitna sjednica Upravnog odbora na kojoj će se detaljno govoriti o posljednjem slučaju optužbi odlazećeg direktora, o čemu će javnost biti obaviještena", navodi se u saopštenju Vukice Jelić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније