Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

10. 08. 2016. 22:23   >>  22:04

OPŠTINA OBEZBIJEDILA

Besplatni udžbenici za cetinjske prvake

Prijestonica Cetinje će i ove godine za sve đake prvake sa teritorije grada obezbijediti komplete školskih udžbenika.

"Sredstva za nabavku udžbenika su predviđena budžetom Prijestonice, koja će ovim gestom olakšati prvacima, a prije svega njihovim roditeljima početak školske godine", saopšteno je iz Opštine Cetinje.

Prema podacima, u osnovnim školama “Njegoš”, “Lovćenski partizanski odred”, “Šunjo Pešikan” sa Trešnjeva i “Broko Vukmirović” sa Rijeke Crnojevića, upisano je 135 đaka prvaka.

Iz Prijestonice su kazali da će u organizaciji sa osnovnim školama blagovremeno obavjestiti roditelje o načinu preuzimanja udžbenika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније