Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 05. 2013. 10:52 >> 15:49
1

BEZ POVRIJEĐENIH

VIDEO: Izgorjela jahta u Igalu

Motorna jahta "Sirena", koja plovi pod američkom zastavom, izgorjela je jutros oko devet sati u požaru koji je izbio na plovilu, javio je Radio Jadran.

Na jahti, kako je javio Radio Jadran, bilo je troje stranaca i to jedan državljanin Njemačke i dvoje državljana Poljske. Oni su se, naime, iz Porto Montenegra uputili ka Hrvatskoj.

Kako je izvan zaliva bilo nevrijeme, odlučili su da se vrate u zaliv, ali su ubrzo osjetili miris benzina, nakon čega je izbio plamen koji je zahvatio cijelu jahtu.

Tročlana posada je uspjela gumenim čamcem da se spase. Pomoć im je pružena u klubu "Peoples". U nezgodi na jahti niko nije stradao.

Intervenisala je i Plovna jedinica granične policije, interventa jedinica Područne jedinice Uprave policije Herceg Novi i vatrogasci, ali jahti nije bilo spasa.

Vjetar je plovilo odvukako skoro do obale Njivica, odakle su vatrogasci još dugo gasili požar, pazeći da se vatra ne proširi na kopno.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније