Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: O.Z. [ Mina ]

29. 06. 2016. 23:28 >> 23:11

MINISTARSTVO PROSVJETE

U septembru nastavak obuke nastavnika

Projekat „Kontinuirani profesionalni razvoj nastavnika i instruktora u stručnom obrazovanju u Crnoj Gori” biće nastavljen u septembru, a obuku u trajanju od dvije sedmice proći će nastavnici iz pet stručnih škola iz Podgorice i Nikšića, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

„Obuka nastavnika će se od 18. do 30. septembra realizovati u saradnji sa kompanijama Čikom, Renault Alliance, PSC Knežević, Hotel Podgorica, Hotel City, Bild Studio iz Podgorice i Ramel iz Nikšića“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će se tim obukama nastavnicima pružiti prilika da poboljšaju kvalitet svog znanja u skladu sa promjenama koje se dešavaju u privredi.

Iz Ministarstva podsjećaju da je prvi krug obuka nastavnika kod poslodavaca realizovan od 1. do 15. Maja, kada su četiri nastavnika imali obuku u Elko timu, Autocentru Rokšped, Hotelu Podgorica i Frizerskom salonu „Ljilja“ iz Nikšića.

Projekat “Kontinuirani profesionalni razvoj nastavnika i instruktora u stručnom obrazovanju u Crnoj Gori” realizuje Ministarstvo prosvjete u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i Privrednom komorom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније