Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 02. 2013. 09:22 >> 18:03
2

SJEVER

Za odštetu zbog nestanka struje 200 zahtjeva

Elektrodistribuciji Crne Gore dostavljeno je oko 200 zahtjeva za odštetu zbog višednevnog nestanka struje na sjeveru države, prethodnog mjeseca.

Predsjednik Komisije Crnogorskog elektroprenosnog sistema, Sreten Škuletić, rekao je za Pobjedu da će Komisija danas održati prvu radnu sjednicu na kojoj će razmatrati podnijete zahtjeve.

Crnogorski elektroprenosni sistem dostavio je u petak dokumentaciju Komisiji, koja treba da utvrdi uzrok višednevnog nestanka struje u Andrijevici i Plavu.

"Za sada ide sve onako kako smo se dogovorili, ali ovo je samo pripremni dio rada. Teži dio tek predstoji, ali budući da je komisija sastavljena od kvalitetnih i kompetentnih ljudi, nadam se da ćemo uspjeti da dođemo do nekih zaključaka na osnovu onoga što budemo imali“, rekao je Škuletić.

Komisiju čine inženjeri Prenosa, stručnjaci sa Elektrotehničkog i Građevinskog fakulteta, Elektroenergetske inspekcije i Hidrometeorološkog zavoda. Komisija treba da utvrdi i da li je reakcija  nadležnih u Elektroprenosnom sistemu bila odgovarajuća.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније