Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 02. 2016. 12:38 >> 12:23

IMENOVANJE

Bjelica na čelu Savjeta za sport

Redovni profesor Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, Duško Bjelica, imenovan je za predsjednika nacionalnog Savjeta za sport.

 

 

Bjelica je autor i koautor 56 knjiga, monografija, naučnih studija i univerzitetskih udžbenika. Objavio je preko 200 radova u naučnim časopisima koji su indeksirani u međunarodnim bazama podataka.

Više od jedne decenije Bjelica je ostavio upečatljiv trag u fudbalskom sportu, gdje je obavljao najznačajnije funkcije u Fudbalskom savezu Crne Gore i Fudbalskom savezu Jugoslavije. Dobitnik je međunarodnog priznanja Sportskog komiteta Huan Antonio Samaran.

Mandat profesora Bjelice i novoimenovanih članova Savjeta za sport – Petra Kapisode, Nikole Janovića, Milorada Vuletića, dr Nele Tatar, Zorana Radojičića, Dušana Dragovića, Vlada Šćepanovića i Srđana Mrvaljevića, trajaće četiri godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније