Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 01. 2016. 10:51 >> 14:47
4

SMJEŠTENA U BOLNICU

Spašena planinarka

Ekipa spasilaca iz Službe zaštite Herceg Novi, planinara "Subre" i "Vučjeg zuba" uspjeli su da nakon dananonoćne borbe sa vjetrom, ledom i snijegom, s temperaturarama i do 20 stepeni ispod nule, probijajući se opasnim i strmim predjelima Orjena izvuku iz ponora u ranim jutranjim časovima planinarku Ivanu Tabaković iz Trebinja.

Ona je jutros prije 6 sati dovedena sanitetskim kolima na hirurško odjeljenje Opšte privatne bolnice Meljine.

Kako je načelnik hirurgije dr Milovan Sandić kazao Radiju Jadran, djevojka nije u kritičnom stanju, svjesna je, komunikativna.

"Prve pretrage pokazuju da je Ivana vitalno stabilna. U fazi je dijagnosatike, ultra zvuk ambdomena i grudnog koša pokazuje da nema znake kvraljelnja. Žali se na hladnoću, ugruvanost, glavobolju, bolove u mišićama, zglobovima, što nije ni čudo, s obzirom u kakvim uslovima je provela dan i noć", kaže dr Sandić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније