Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 05. 2013. 18:28 >> 18:28
1

POŽAR U SOBI

Incident u ZIKS-u

Ranije danas osuđenik u zatvoru u Spužu R.Lj. izazvao je požar u sobi u kojoj je smješten, kasnije fizički napao i lakše povrijedio, takođe osuđenike, H.Š. i G.M.

U odjeljenju „C“ spuškog zatvora R.Lj. je izazvao požar zapalivši ćebe na krevetu, a potom je, drškom od kašike, lakše povrijedio H. Š. i G. M., saopšteno je iz Ministarstva pravde.

Povrijeđenim osuđenicima ukazana je medicinska pomoć, a obezbjeđenje ZIKS-a pravovremeno je ugasilo požar i, uz pomoć drugih zatvorenika, spriječilo širenje incidenta.

"R.LJ. je pregledan od strane psihijatra. Radi se o osuđeniku koji je tokom izdržavanja kazne više puta disciplinski kažnjavan", stoji u saopštenju Ministarstva.

Osuđenik R. LJ. izdržava kaznu od osam godina i devet mjeseci zbog teške krađe i nanošenja teških tjelasnih povreda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније