Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 12. 2015. 12:01 >> 11:48

KOKA KOLA KARAVAN

Prikupljaju knjige za djecu u Bijeloj

Kompanija Koka Kola, u susret praznicima, organizovaće dobrotvornu misiju Novogodišnji karavan, tokom koje će prikupljati knjige za djecu bez roditeljskog staranja u Domu "Mladost" u Bijeloj.

 

Knjige za djecu mogu da doniraju svi zainteresovani građani do 23. decembra, kada u Podgoricu dolazi veliki Koka Kola karavan sa Djeda Mrazom i polarnom družinom, koji pripremaju interesantan program za mališane.

"Veliko nam je zadovoljstvo da pozovemo sve građane da nam se pridruže u dobrotvornoj misiji, kako bi donijeli radost djeci bez roditeljskog staranja i pomogli im da osjete toplinu novogodišnje čarolije. Posebno nas raduje što su naši partneri u ovoj misiji Ministarstvo rada i socijalnog staranja, izdavačka kuća 'Narodna knjiga' i značajan broj podgoričkih škola i vrtića. Na taj način, mališanima u Domu 'Mladost' ove praznike možemo učiniti posebnim", saopšteno je iz Koka Kola sistema.

Građani mogu da doniraju nove i korišćene knjige za djecu u knjižarama Narodne knjigeu Tržnom centru Bazar i ulici Novaka Miloševa u Podgorici.

Knjige će organizovano sakupljati i učenici, roditelji i nastavnici podgoričkih vrtića i škola. Svoj doprinos zainteresovani mogu dati i tokom centralnog događaja – Novogodišnjeg karavana koji će 23. decembrabiti organizovan ispred Tržnog centra Delta siti od 17 sati.

Iz Koka Kole su saopštili su da će u okviru dobrotvorne misije, uz odobrenje Ministarstva rada i socijalnog staranja, u Domu "Mladost" u Bijeloj preurediti jednu od zajedničkih prostorija i napraviti kutak u kome djeca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније