Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 02. 2013. 19:17 >> 19:16

MEĐUNARODNI DAN ŽIVOTA

„Kakaricka gora“ promoviše zdrav život

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci „Kakaricka gora“, u četvrtak će obilježiti Međunarodni dan života.

Tog dana biće organizovan turnir u stonom tenisu i šahu, u kojima će učestvovati osobe koji su na rezidencijalnom i nerezidencijalnom tretmanu, saopštili su iz rehabilitacionog centra.

„Međunarodni dan života slavi najveću vrijednost, pravo na život,  koja je, kad su u pitanju klijenti naše Ustanove, bila ugrožena dugogodišnjim korišćenjem psihoaktivnih supstanci. Nažalost, oni su zaboravili da čuvaju taj dar i podlegli su životnim iskušenjima“, navodi se u saopštenju.
Njihovi pacijenti su, kako su kazali, dobrovoljnim pristupom rehabilitaciji, stekli pravo na nov život sa drugačijim navikama.
„Odlučili smo da obilježimo taj dan promovisanjem zdravog stila života, kroz sportsko-rekreativne aktivnosti, u kojima će učestvovati naši pacijenti, a gosti će biti sportsko-amaterske ekipe iz KAP-a i Komunalne policije“, rekli su iz centra
Iz „Kakaricke gore“ podsjetili su da svake godine kroz različite akcije obilježaju Međunarodni dan života.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније